Accepteer iDEAL in jouw Koningsdag kraam!

Cash betalen is ouderwets, nu ook op koningsdag. Bij de jongeren van tegenwoordig kan je gewoon met iDEAL betalen.

25-04-2018, Amsterdam - Het is een bekend beeld. Broer en zus op een oud kleed, gelezen boeken en spelletjes voor een paar euro voor zich en een bak zelfgemaakte cupcakes om de hongerige voorbijganger te trekken. Tot afgelopen jaar was ook het geluid van muntgeld daar onlosmakelijk mee verbonden. Tot dit jaar. Bij de kinderen die Otly gebruiken kan je tegenwoordig ook gewoon met iDEAL betalen. Door middel van het, speciaal voor kinderen ontworpen, Otly platform kunnen kinderen voor het eerst hun eigen bankzaken digitaal regelen. Hier hoort natuurlijk ook bij dat hun welverdiende Koningsdag salaris gewoon op hun rekening komt te staan.

Otly CEO en mede-oprichter Lior Bornshtain staat zelf met zijn zoon in het Sarphatipark in Amsterdam en zegt: "Nederland gebruikt steeds minder cash en dat zullen we ook merken op dagen als Koningsdag. Voor volwassenen is het dan logisch om het even snel over te maken, maar kinderen hadden deze mogelijkheid nog niet. Door deze Koningsdag actie kan mijn zoon zijn pannenkoeken verkopen en zijn geld direct op zijn rekening hebben staan." Mede-oprichter Vedran Vego vult aan dat: "het betalen met iDEAL ook voor grotere aankopen handig is. Dan hoef je niet eerst een pinautomaat te zoeken, die ook vaak leeg zijn op zo'n dag, en dan weer op zoek te gaan naar dat ene kleed. Nu kan het gewoon makkelijk, veilig en snel via iDEAL".

*Wil jij ook iDEAL betalingen accepteren op Koningsdag? Koppel dan jouw bunq rekening aan Otly en klik op de knop hier onder om jouw persoonlijke QR-code aan te vragen.*

Go to Google

Hoe werkt het?

Heb je jouw Otly account gekoppeld aan een bunq rekening, dan kunnen mensen ook super makkelijk met iDEAL bij jouw kleedje betalen. Door middel van deze nieuwe methode kunnen kinderen eindelijk veilig hun eigen geld digitaal beheren. De koper scant de QR code op de grote poster bij de stand, voert het te betalen bedrag in en voert de betaling uit via iDeal. Zo staat het geld direct op de rekening van het kind en weet je dus precies hoeveel je hebt verdient en kan je geen muntjes meer kwijt raken.

Wat is Otly?

Otly is een Amsterdamse startup met een focus op de vroege financiële educatie door kinderen een veilige manier te geven om hun eigen geld te regelen. Met de Otly! app kunnen ouders het zakgeld van hun kinderen instellen en kunnen zij beginnen met de financiële educatie van hun kinderen. Op Koningsdag 2018 zijn er al ruim 12.000 ouders en bijna 18.000 kinderen geregistreerd gebruiker. In het verleden heeft Otly de Europese UberPITCH gewonnen en de Dutch FinTech Awards 2017 in de categorie innovative banking.

Contact:
Jelle Swaan
+31 6 50 20 2936
jelle@otly.net

Jelle

At Otly I work on everything marketing and communications related and some more stuff. Send Otly a message on Twitter or Facebook and you'll probably be talking to me. See you there.

Haarlem/Amsterdam