Koppelen met bunq, waarom en hoe?

Waarom zou ik met bunq willen koppelen?

Het doel van Otly is om bankieren écht te maken voor kinderen van nu. Door te koppelen met bunq is het eindelijk mogelijk om kinderen te leren over echt geld in hun eerste eigen bank ervaring.

Echt Geld: Vanuit hun Otly, kinderen kunnen nu transacties aanvragen voor de dingen waar ze voor gespaard hebben. Als ouder kan je deze transacties goedkeuren en vervolgens ziet het kind het saldo van hun Otly omlaag gaan. Het is hun eerste eigen bank, allemaal onder jouw supervisie.

Familie Sponsoring: Met de bunq koppeling kan jouw kind nu ook geld ontvangen van familie en vrienden door middel van Familie Sponsoring. Vanaf elke bank kan je via je eigen computer geld naar de Otly van het kind overmaken, gemakkelijk met iDeal, PayPal of creditcard. Dus, heeft je een goed rapport van een kleinkind, de verjaardag van een klasgenootje of een bijdrage aan de fiets van je favoriete nichtje, het kan allemaal met Otly!Me.

Financiele Educatie: Naast deze functies kan je kind eindelijk leren over de waarde van digitaal geld door hun eigen zakgeld digitaal te beheren. Ze kunnen sparen voor wat ze willen, een betalingsverzoek doen via de ouder en vervolgens hun saldo zien veranderen. Dat is waar Otly voor staat, leren door te doen.

Hoe koppel ik mijn account?

Allereerst moet je jouw account aan bunq koppelen. In ‘Instellingen’ ga je naar ‘Bank Koppeling’ en tik je op de het bunq logo. Heb je hier op gedrukt dan komt er een pop-up waar ook het stappenplan kort wordt uitgelegd.

Tik op ‘Verbinden’ om door te gaan.

De bunq app wordt nu geopend met de vraag om je account te koppelen. Als je er klaar voor bent om dit te doen, tik op ‘koppel account’. Op het moment dat je je account hebt geverifieerd kan je terug gaan naar de Otly app.

The bunq connect screen

Nadat jouw koppeling is goedgekeurd ga je terug naar de Otly app en kan je beginnen met het instellen van de accounts voor je kinderen.

Hoe koppel ik mijn kinderen?

In het overzichtsscherm, tik op het kind wat je wil koppelen met bunq. Je ziet de afbeelding van jouw kind en het bunq logo met de icoon dat ze niet gekoppeld zijn. Tik op het bunq logo en ook op het volgende bunq logo en tik vervolgens op Koppel in de pop-up. De bunq app wordt nu weer geopend.

Nu komt er een lastig stuk. Je moet nu kiezen welke account jij wil koppelen aan dit specifieke kind. Je moet dus, naast jouw master account, nog een andere rekening hebben voor elk kind die je met bunq wil koppelen.

In Android moet je op het kleine potloodje tikken om te koezen welke account je wil koppelen aan dit kind. In iOS staat er een kleine afbeelding op de plek van dit potlood en dan moet je dus daar op tikken. Op het moment dat je dit gedaan hebt dan kan je de koppeling accepteren.

How to, Step by Step